Wednesday, August 31, 2016

Hot Product: ESP Shaklee

ESP adalah HOT PRODUCT/BEST SELLER Shaklee.

Apa yang istimewanya ESP ini sehinggakan ianya laku keras?

Jika anda adalah individu yang mementingkan KECANTIKAN + KESIHATAN MENYELURUH + SHAPE UP, anda mesti jatuh cinta dengan ESP ni! :)ESP Sebagai Sumber Protein Terbaik

Tahukah anda? 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN.

Kuku, kulit, otot-otot sebenarnya adalah berasal daripada protein. Protein membentuk sel yang mana merupakan asas kepada pembentukan organ pada tubuh badan manusia.

Secara ringkas, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut:

SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM

Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk TISU. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk ORGAN dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk SISTEM.

Boleh faham tak kepentingan protein dalam kehidupan seharian manusia? PROTEIN adalah makanan utama bagi sel tubuh manusia. Tubuh badan manusia memerlukan protein untuk memperbaharui sel dan seterusnya memastikan sistem badan manusia berfungsi dengan baik.11 Soalan Popular Tentang ESP Shaklee

1.0  Apa itu ESP?

ESP atau nama panjangnya Energizing Soy Protein adalah serbuk protein yang dihasilkan melalui soya. Soya yang digunakan untuk menghasilkan ESP adalah Non-GMO dan merupakan soya berkualiti tinggi. ESP mengandungi 9 asid amino yang diperlukan tetapi tidak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh badan manusia. ESP adalah rendah lemak serta bebas kolestrol dan laktosa.

2.0  Apakah antara manfaat ESP Shaklee?

1)     ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2)     ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3)     ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4)     Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5)     ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6)     Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7)     Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan
8)     Berupaya memudarkan dan menghilangkan parut jerawat di muka serta parut stretchmark, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati
9)     Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit
10) Memulihkan pigmentasi atau jeragat


3.0  Berapakah harga 1 canister ESP?

Harga pasaran bagi 1 canister ESP Shaklee di Semenanjung/ Sabah Sarawak adalah RM159.00 (harga adalah termasuk cas GST).

4.0  1 canister ESP boleh tahan berapa lama?

Kebiasaannya, 1 canister ESP bertahan untuk pengambilan selama 1 bulan setengah jika pengguna mengikut cara consume yang betul.

5.0  Bolehkah ESP Shaklee diambil oleh ibu menyusu?

Boleh! ESP sesuai diambil oleh ibu mengandung bagi menggalakkan pertumbuhan sel baru selepas proses bersalin. Selain dapat membantu menghasilkan susu ibu yang lebih berkualiti, ESP juga dapat mengurangkan masalah keguguran rambut dalam kalangan ibu setelah bersalin.

6.0  Bagaimanakah cara yang betul untuk consume ESP?

ESP adalah serbuk protein. Ianya tidak boleh dibancuh dengan menggunakan air panas kerana bimbang akan memusnahkan protein di dalam ESP. Sukatan yang betul bagi pengambilan ESP adalah tidak lebih daripada 3 sudu makan dalam sehari. Jika diambil secara berlebihan, dibimbangi akan membebankan ginjal. Pengguna perlu memastikan untuk mendapatkan panduan yang betul daripada Shaklee Independent Distributor (SID).

7.0  Individu bujang boleh consume ESP ke?
ESP ni sesuai untuk semua lapisan umur dan status. Yang belum kawen, dah kawen, orang tua, even kanak kanak atas setahun pon boleh minum sekali. Dan, lelaki pon boleh minum.

8.0  Berapakah umur yang sesuai untuk consume ESP?

Seawal setahun dan ke atas. Tetapi, untuk kanak kanak, pengambilan Meal Shakes adalah lebih disyorkan bagi membantu meningkatkan selera makan dan membekalkan vitamin yang diperlukan untuk tumbesaran mereka.

9.0  Berapa lamakah masa yang diambil untuk menampakkan kesan pengambilan ESP?

Jangka masa yang diambil untuk menampakkan kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Ianya juga bergantung kepada ‘result’ yang anda ingini. Untuk mendapatkan kesan yang diingini, anda haruslah berdisiplin dan konsistent mengambil ESP sehinggalah anda benar-benar puas hati dengan apa yang anda lihat dan rasai.

10.0        Bolehkah ESP membantu menghilangkan parut jerawat?

Boleh. Salah satu manfaat ESP adalah membantu memudarkan dan menghilangkan parut. Parut terbentuk akibat daripada proses penyembuhan luka dan ia terbentuk akibat penghasilan kolagen yang tidak seimbang di sekitar bahagian luka. Protein diperlukan bagi membentuk sel baru yang sekaligus membantu membaikpulih struktur kulit dan menghilangkan parut.

11.0        Ada kesan sampingan tak jika berhenti consume ESP?

Tidak ada kesan sampingan jika anda berhenti mengambil ESP. Produk-produk Shaklee adalah 100% semulajadi.

Testimoni-testimoni ESP Shaklee


PERFECT COMBO ESP SHAKLEEJadi tunggu apa lagi? Order sekarang.

Nak harga murah??Daftar sebagai ahli shaklee dan automatik dapat harga murah!

Untuk order/daftar keahlian boleh terus Whatsapp/Message Shira di 013-3484461.

Shira akan guide dan ajar cara-cara pengambilan supplements yang betul kepada semua customer yang purchase dengan Shira SAHAJA. :)

Assalamualaikum.

Your Shaklee Indepedent Distributor
SHIRA (SID No: 1222138)
Whatsapp: 0133484461
Instagram: @shaklee.shira

No comments:

Post a Comment